FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenky vezou z Moravian Cupu bronz!

Dorostenky vezou z Moravian Cupu bronz!
​Naše dorostenky se 7.9 vydaly na Moravian Cup do Olomouce, kde je čekaly týmy z Česka a jeden ze Slovenska.

První nás čekal zápas s domácím týmem. Do zápasu se nám nepodařilo vstoupit úplně nejlépe, a přestože jsme v poslední minutě snížily skóre na rozdíl jednoho gólu, nakonec se z výhry radovaly soupeřky.

V dalších zápasech jsme se i přes veškerou snahu nedokázaly prosadit a v semifinále nás čekaly doposud neporažené Vítkovice.

Základní skupina: 

vs. FBS Olomouc 1:2
vs. NTS FK Nemšová 1:6
vs. 1. SC TEMPISH Vítkovice 1:4

Zápas začal poměrně dobře a po první části padl pouze jeden gól. Ve druhé části už se bohužel hromadily chyby, které rozhodly o konečném skóre a nás poté čekal zápas o 3. místo a odveta s domácí Olomoucí.

Play-off: semifinále vs. 1. SC TEMPISH Vítkovice 0:5

Do zápasu jsme šly odhodlané vybojovat medaili a vrátit domácím porážku z minulého zápasu. Zápas byl až do samotného konce velmi napínavý. Na začátku druhé poloviny jsme sice prohrávaly 0:2, ale bojovaly jsme dál ze všech sil, abychom zápas otočily. Po obranné chybě nás čekalo oslabení, které jsme ubránily a nedaly soupeřkám šanci.

Poté přišlo také vyloučení soupeřek a naše obrovská šance skóre snížit. To se nám povedlo a naše odhodlání vyhrát bylo ještě silnější. Jakmile se nám podařilo vyrovnat skóre na 2:2, zbývalo pořád ještě pár minut do konce. Až v poslední minutě jsme vstřelily gól na 3:2 a ten rozhodl o našem vítězství. 

Play-off: o 3. místo vs. FBS Olomouc 3:2

Na Moravianu jsme tak vybojovaly krásné třetí místo.

Děkujeme všem za podporu a uvidíme se v nadcházející sezóně.