FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladé Lvice na přípravném turnaji na Slovensku obsadily 2. místo

Mladé Lvice na přípravném turnaji na Slovensku obsadily 2. místo
V sobotu 24. srpna se zlínské Lvice zúčastnily mezinárodního turnaje ve slovenské Nemšové. Během turnaje odehrály holky celkem čtyři utkání proti týmům z Česka i Slovenska.

Již v prvním utkání jsme zjistily proti domácí Nemšové, že nás rozhodně nečeká nic jednoduchého a že soupeřky budou opravdu kvalitní. S každým zápasem jsme se ale zlepšovaly a po úvodní prohře dotáhly zbývající utkání proti Třinci a Tvrdošínu do vítězného konce. Díky tomu jsme se probojovaly až až do finále, kde nás čekala odveta proti neporaženým hráčkám z Nemšové.

  • vs. Nemšová 3:5
  • vs. Třinec 6:4
  • vs. Tvrdošín 5:2

Finálový zápas byl napínavý a vyrovnaný, přestože jeho začátek tomu úplně neodpovídal. Měly jsme totiž velmi špatný start, zatímco domácí hráčky vstoupily do utkání s velkou chutí a po pouhých čtyřech minutách již vedly 0:3. I když jsme se poté trochu vzchopily, tak soupeřky přidaly ještě jednu branku a výsledek 0:4 po polovině zápasu pro nás nevypadal vůbec dobře a značně nám zkomplikoval situaci.

Po přestávce jsme však ukázaly naše lví srdce. Vletěly jsme na soupeřky s obrovským nasazením a postupně jsme dokázaly snížit rozdíl ve skóre na pouhý jediný gól. I přes veškerou snahu se nám bohužel vyrovnat nepodařilo a musely jsme se tak smířit s těsnou porážkou 3:4. I přes finálovou porážku jsme se neměly za co stydět a odvezly jsme si domů stříbrné medaile za krásné druhé místo.

  • finále: vs. Nemšová 3:4

Tento turnaj nám přinesl nejen cenné zkušenosti, ale také nám ukázal, na čem můžeme dál pracovat. Už nyní se těšíme a připravujeme na nadcházející sezónu, kde budeme pokračovat ve zlepšování našich výkonů. Držte nám palce a přijďte nás podpořit na naše další zápasy! :)