FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Přihlášky na florbalový turnaj Zlín Lions Open Air už jen do středy!

Přihlášky na florbalový turnaj Zlín Lions Open Air už jen do středy!
Blíží se jedinečná florbalová akce. Na začátku září se přímo v centru Zlína uskuteční florbalový turnaj Zlín Lions Open Air.

Florbalový klub Zlín Lions letos slaví 10 let od svého založení a jednou z aktivit v rámci oslav bude i florbalový turnaj pro mládež ze Zlína a okolí. 

Unikátní turnaj se uskuteční v sobotu 7. září od 10:00 hod. na platformě mezi 14. a 15. budovou Baťova institutu v areálu Svit. Jak už název Zlín Lions Open Air napovídá, turnaj se nebude odehrávat v hale, ale venku pod širým nebem. Přímo na platformě vyrostou hned tři zmenšená florbalová hřiště - dvě hrací a jedno tréninkové. 

Turnaj se bude hrát systémem 3+0 na malé brány a rozdělen bude do tří kategorií - U9, U13 a U16. Zúčastnit se mohou kluci a holky, registrovaní i amatéři ve věku od 6 do 16 let. Do každé kategorie se může přihlásit až 10 týmů, pro nejlepší tři v každé kategorii budou nachystány poháry, medaile a drobné ceny. Tak neváhejte, sestavte tým a přihlaste se! 

Součástí bude také bohatý doprovodný program, občerstvení nebo soutěže o ceny. Děti si tak užijí spoustu zábavy nejen na hřišti, ale i mimo něj. Zváni jsou samozřejmě všichni zájemci o sportování, florbal si budou moci vyzkoušet úplně všechny věkové kategorie na tréninkovém hřišti. 

„Naším cílem je ukázat krásu aktivního pohybu dětem bez rozdílu, proto také na turnaji nebudeme vybírat žádný registrační poplatek, což nebývá u podobných turnajů zvykem. Chceme z turnaje udělat tradiční každoroční akci a florbalový svátek Zlínského kraje. Přihlášky jsou otevřené a na všechny mladé sportovce se již nyní moc těšíme,“ doplňuje k turnaji sekretář Zlín Lions Jan Krkoška.

Více informací a přihlášky do turnaje najdete na webových stránkách: https://www.zlinlionsopenair.cz/

Neváhejte a hlaste se. Registrace končí ve středu 4. září.