FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

LVI SLAVÍ 10 LET!

LVI SLAVÍ 10 LET!
Florbalový klub Zlín Lions slaví své první kulaté jubileum. Od založení klubu dnes uplynulo přesně 10 let. A to už je věk, který si zaslouží speciální pozornost. Během letošní sezony se tak můžete těšit na celou řadu akcí a aktivit, kterými oslavíme desetileté výročí.

Psal se rok 2014 a parta florbalových nadšenců – Honza Krkoška, Matěj Koňařík a Jarda Vaněk se rozhodla v krajském městě Zlín založit nový florbalový klub. A tento krok se ukázal jako správný a také potřebný. Hlad po florbale byl ve městě obrovský a hned v začátcích se do klubu nahrnula spousta mladých zájemců a zájemkyň o tento sport a florbalová Lví smečka se začala pomalu formovat. Postupem času se přidávalo stále více dětí, klub se rozrůstal a během let se z něj stal největší florbalový klub ve Zlínském kraji. Aktuálně v něm působí několik stovek chlapců a dívek od nejmenších dětí až po dospělé. Za 10 let ušel klub obrovský kus cesty a stal se z něj zkušený a zaběhlý florbalový klub. Deset let je krásný věk a proto je třeba první kulatiny náležitě oslavit. Během nadcházejících měsíců proto chystáme pro všechny členy, rodiče, partnery, fanoušky ale i širokou veřejnost několik speciálních akcí a aktivit, které připomenou a oslaví letošní kulaté jubileum.

Pár slov k výročí přidává jeden ze zakladatelů klubu Honza Krkoška: "Deset let je kus života, v průběhu jsme zažili spoustu starostí, ale především spoustu radostí. Je krásné sledovat florbalový růst dětí, zažívat na trénincích i zápasech jejich radost ze hry, občas utírat slzičky, ale především cítit, že pro děti Zlínska nabízíme formu sportování, kterou milují. Rád bych touto cestou poděkoval každému jedinci, který je součástí Lví smečky, bez vás by to nešlo. A jak často a rád říkám: nezastavujeme, jedeme dál!" 

A co se chystá? Nechceme zatím prozrazovat vše, níže tak najdete alespoň malou ochutnávku. :)

VÝROČNÍ LOGO

Klub za celou dobu své existence změnil logo pouze jedenkrát v rámci modernizace v roce 2020. Stávající logo samozřejmě bude používáno i nadále, jubilejní sezóna si ale zaslouží speciální výroční logo. To nás bude provázet celou nadcházející sezonu, objevovat se bude na grafikách, reklamních předmětech a třeba také na speciální sadě výročních dresů. Na představení loga se můžete těšit již brzy. 

SPECIÁLNÍ EDICE DRESŮ

Pro oslavu výroční sezony klub také připravuje speciální edici zlatých dresů. Mužský A-tým v nich nastoupí do několika vybraných domácích zápasů Národní ligy. Která utkání to budou zveřejníme až v návaznosti na rozlosování příštího ročníku soutěže. Styl bude podobný jako dosavadní zápasové dresy, laděn však bude do slavnostní zlatobílé kombinace. Nebude chybět ani upravené logo či další detaily připomínající desetileté výročí.

VÝSTAVA

Na jeden z nadcházejících měsíců pak plánujeme klubovou výstavu mapující desetiletou historii našeho klubu. Výstava bude k vidění v Kavárně Továrna v areálu Svit. Návštěvníci budou mít možnost prohlédnout si nejrůznější klubové předměty ze současných i minulých let, trofeje, medaile a další. Celou expozici pak doplní zajímavé texty s informacemi o klubu, důležitými událostmi, úspěchy a milníky z klubové historie.

HLAVNÍ OSLAVA

Hlavním vrcholem oslav pak bude celodenní akce pro všechny členy, rodiče, fanoušky, partnery i širokou veřejnost, která proběhne ve Zlíně v areálu Svit mezi 14. a 15. budovou. Nebude chybět bohaté sportovní vyžití, občerstvení, hudba, zajímavé sportovní semináře a jiné. Na své si přijdou děti i dospělí. Všechny vás tam moc rádi uvidíme. Bližší informace a kompletní program dne oslav budeme postupně zveřejňovat. 

A nejen na to se můžete v příští sezoně těšit. Nadcházející rok bude zcela jedinečný! Pojďte si jej užít společně s námi.

#ZLINL10NS