FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

​Lvíčata z přípravky vyrazila do Buchlovic

​Lvíčata z přípravky vyrazila do Buchlovic
Hned osmnáctka statečných Lvíčat vyrazila do Buchlovic, kde proběhl další turnaj zlínské ligy přípravek.

Kluky a holky jsme nově rozdělili již na pátečním tréninku, takže sobotní odpoledne bylo bez divokého rozdělování týmů. Tato novinka se osvědčila a určitě ji budeme používat i před dalšími turnaji.

Jak týmy White, tak blue bojovaly statečně, brankáři se točili po každém zápase, stejně jako složení jednotlivých trojic. Kluci se na střídačce neustále ptají, kolik to je? Trenéři jim trpělivě odpovídají, že netuší a že chtějí vidět kličky a motorové myši na hřišti. Příjemnou nadstavbou je pak to, když se kluci a holky dokáží prostřídat za hry.

U našich nejmenších Lvíčat není cílem zapnout dálkové ovládání trenérem ze střídačky anebo rodičem z tribuny. Sice nám to bude trvat, ale my tu hru nasajeme sami a to hlavně díky správně koncipovanému složení našich tréninků. Chceme stavět na pevných základech všestranných dovedností, zejména pohybové gramotnosti.

Nechme Lvíčata hrát, budou růst. Každé jinak rychle, ale navzájem si pomohou a výsledky se dostaví později, protože trpělivost růže přináší. Díky všem rodičům za spolupráci a pomoc při rozvoji našich Lvíčat.