FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci na florbalovém turnaji v Trenčíně

Starší žáci na florbalovém turnaji v Trenčíně
Starší žáci se po vánočních svátcích vydali do Trenčína, kde se zúčastnili turnaje Trenčín Floorball Days.

Ve čtvrtek 28. 12. se starší žáci vydali do Trenčína na florbalový turnaj, který spojil týmy ze Slovenska a Česka. Turnaj nabídl nejen příležitost změřit síly s týmy ze sousední země, ale také vytvořit silné pouto mezi hráči a prožít společně sportovní vášeň.

Turnaje se zúčastnilo celkem 6 týmů: Košice, AS Trenčín, Bratislava, 1.FBC Trenčín, Vsetín a Zlín. 

  • Skupinová fáze: souboje s týmy z Trenčína a Bratislavy

V úvodní fázi turnaje se mladí Lvi střetli se dvěma silnými soupeři - Trenčínem a Bratislavou. Atmosféra v hale byla plná napětí a očekávání, když se hráči stavěli tváří v tvář výzvám na hřišti. I přes těžké soupeře se kluci ukázali v dobré formě, oba zápasy vyhráli a vybojovali si tak postup do play-off z prvního místa ve skupině.

  • Play-off: souboje se známými soupeři

Osud nám i do play-off přiřadil soupeře z Trenčína a následně i odvetný duel s florbalisty z Bratislavy. Oba zápasy byly vyrovnané a napínavé, což přineslo do hry dodatečné drama. Hráči ukázali svou odhodlanost a bojovný duch, tentokrát se ovšem z výher radovali jejich soupeři. 

Poslední zápas turnaje byl pro nás všechny výjimečný. Trenérům se podařilo poslat na hřiště všechny hráče a to bylo skvělé vidět, že každý může přispět k celkovému výkonu týmu. Navzdory tomu, že jsme nakonec skončili na čtvrtém místě, byl to pro nás úspěch. Hráči ukázali výborný florbal a naši fanoušci mohli ocenit sílu a vášeň, kterou jsme na hřišti předvedli.

Celý turnaj byl pro nás skvělým sportovním zážitkem. I když jsme nezískali první místo, získali jsme nesmírně cenné zkušenosti a posunuli jsme se jako tým. Hráči ukázali skvělou píli a týmovou spolupráci, což jsou klíčové faktory pro budoucí úspěch. Jsme hrdí na každého hráče a věříme, že náš tým má před sebou ještě mnoho úspěchů a vzrušujících chvil na florbalových hřištích.

Konečné pořadí

1. Košice
2. AS Trenčín
3. Bratislava
4. Zlín
5. 1. FBC Trenčín
6. Vsetín