FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Sváteční soustředění starších žáků U15

Sváteční soustředění starších žáků U15
Kluci ze starších žáků si v pátek 17. listopadu zpříjemnili sváteční den společným soustředěním.

Ve státní svátek jsme uspořádali od devíti hodin dopoledne do odpoledních hodin vysoce energický a sportovně nabitý program pro starší žáky z kategorie U15. Soustředění začalo turnajem badmintonu dvojic, který přilákal deset soutěžících dvojic. Rozhodující okamžiky a napínavé souboje se odehrávaly na dvou hřištích, kde hráči prokázali nejen své dovednosti, ale i taktické myšlení.

Zpestřením turnaje byly bezpochyby souboje s naším trenérským týmem. Ve vyřazovacím systému se všechna družstva střetla v nekompromisních bojích, ze kterých vzešla naše trenérská dvojice jako vítězná, což přineslo hráčům nejen radost, ale i motivaci pro budoucí tréninky.

Ceny byly slavnostně předány prvním třem umístěným dvojicím. Vítěznou dvojici tvořili Večeřa a Zádrapa, na druhém místě se umístili Krčmář s Janečkou a na třetím místě Vymyslický s Boogem.

Po skončení badmintonového turnaje jsme přešli na další část programu, kterou byl orientační běh s cílem na střední zdravotnické škole. Zde jsme pokračovali klasickým tréninkem florbalu.

Jako překvapení pro naše hráče se ke skupině připojil nejtalentovanější brankář zlínského kraje, Mira Steiger. Jeho účast přinesla nejen inspiraci, ale i příležitost pro hráče vyzkoušet své dovednosti proti výjimečnému soupeři.

Toto půldenní soustředění bylo mimořádně úspěšné. Atmosféra byla plná soutěživosti, sportovního i kolektivního ducha. Hráči projevili nejen svůj sportovní talent, ale i schopnost týmové spolupráce. Trenéři byli nadšeni aktivní účastí hráčů a věří, že tato událost přispěje k dalšímu pozitivnímu vývoji týmu.