FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Výkony jako na houpačce. Starší žáci v Otrokovicích zapsali vysokou výhru i porážku

Výkony jako na houpačce. Starší žáci v Otrokovicích zapsali vysokou výhru i porážku
Nedělní dvojutkání starších žáků na florbalovém turnaji v Otrokovicích proti brněnským Buldokům a domácím Panterům přineslo smíšené pocity i výsledky.

ZLÍN LIONS vs. BULLDOGS BRNO 5:12 (0:5, 3:3, 2:4)

První střetnutí s brněnskými Bulldky bylo pohledově náročné pro fanoušky Zlín Lions. Tým odehrál utkání, které bylo zatíženo nepřesnostmi a zdálo se, že hráči nenašli optimální herní rytmus. Přestože se Lvíčci snažili otočit průběh utkání ve svůj prospěch, nedokázali se vymanit z nepříznivé situace a utkání zakončili porážkou.

Branky (asistence): Kalík (Večeřa), Kalík (Riedl), Černošek (Riedl), Večeřa, Janečka

ZLÍN LIONS vs. PANTHERS OTROKOVICE 12:6 (3:3, 3:1, 6:2)

Druhé utkání proti domácím Panterům bylo odlišné a přineslo pozitivní zvrat. Zlín se zdál být více soustředěný a odhodlaný. Přestože zápas nebyl bez chyb, tým nakonec získal vítězství. Hráči prokázali schopnost zlepšit se a vymanit se z neúspěchu prvního utkání, což přineslo povzbudivý konec pro Zlín Lions.

Branky (asistence): Riedl, Kalík (Mikšánek), Večeřa (Riedl), Janečka (Kalík), Riedl, Mikšánek (Janča), Kalík (Večeřa), Večeřa (Kalík), Černošek (Kalík), Večeřa (Riedl), Večeřa (Fremder), Kalík (Večeřa)

Kluci absolvovali dvě zcela odlišná utkání v rámci tohoto turnaje. Přestože první zápas nebyl ideální, druhé utkání přineslo týmu vítězství a ukázalo, že hráči mají potenciál se rychle zlepšovat a vyrovnat se s nepříznivou situací. Nyní bude klíčové analyzovat výkony a pracovat na zdokonalení do dalších zápasů.