FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

B-tým mužů obral o body lídra soutěže z Bučovic

B-tým mužů obral o body lídra soutěže z Bučovic
Mužský B-tým se o víkendu vydal do Kuřimi, kde se utkal s vedoucím týmem soutěže z Bučovic a také s domácím výběrem Kuřimi.

ZLÍN LIONS B vs. ALIGATORS SOKOL BUČOVICE B 2:3 pn. (0:2, 2:0, 0:0)

„První utkání nás čekalo družstvo Bučovic B, které je plné starých mazáků a letos ještě ani jednou nepoznalo porážku. První třetinu jsme, i přes poctivou obranu, dostali 2 branky. Na začátku druhé třetiny jsme hráli přesilovku, na jejímž konci se přede mnou otevřela obrana a po přihrávce Pospíšila jsem zamířil přesně nad rameno brankáře Bučovic – 1:2. O 5 minut později se po křižné přihrávce Hájka prosadil Kubíček – 2:2. Třetí část utkání byl boj, kdy byly šance na obou stranách, ale brankáři to zavřeli. Více práce měl náš „Arthurs Irbe“ Pepa Procházka, který nás v zápase hodně podržel. Utkání tak rozhodly až samostatné nájezdy, kde se štěstí přiklonilo na stranu Bučovic. Zápas nejspíš nebyl na pohled tak hezký, avšak taktika „zaparkovaného autobusu“ s hlídáním křižných přihrávek a poctivého dostupování nám nakonec zajistila cenný bod do tabulky, kdy jsme jako první obrali o nějaký ten bodík lídra soutěže,“ popsal utkání kapitán Lvů Ondra Vicherek.

Branky (asistence): Vicherek (Pospíšil), Kubíček (Hájek)


ZLÍN LIONS B vs. FLORBAL KUŘIM 1:6 (0:1, 0:3, 1:2)

„Druhý zápas jsme odehráli proti domácím florbalistům z Kuřimi. První třetinu jsme, po šancích na obou stranách, prohráli v poměru 0:1. Utkání jsme chtěli otočit, místo toho jsme však po chybách inkasovali další branky. Ve třetí části jsme už jen korigovali skóre jednou vstřelenou brankou Pospíšila a prohráli tak v poměru 1:6. Toto utkání nám bohužel nevyšlo. První zápas proti Bučovicím jsme se vydali ze všech sil a ve druhé části zápasu proti Kuřimi nám již nějak došly síly. Soupeři máme alespoň co vracet a už teď se může těšit na naše druhé střetnutí, kde to určitě nebude mít tak jednoduché,“ zhodnotil druhý duel kapitán Ondra Vicherek.

Branky (asistence): Pospíšil (Kubíček)

Sestava: Soukup, Procházka - Hájek, Strouhal, Vicherek, Kubíček, Máčala, Kresa, Pospíšil, Baroň, Svitálek, Juřica, Bajza, Kopčil,