FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci odešli z domácího dvojutkání bez porážky

Starší žáci odešli z domácího dvojutkání bez porážky
Kluci ze starších žáků o víkendu sehráli na domácí palubovce utkání proti otrokovickým Panterům a brněnským Gulliverům.

ZLÍN LIONS vs. PANTHERS OTROKOVICE 5:4 pn. (3:0, 1:1, 0:3)

První utkání proti Otrokovicím bylo plné vzrušení a nejistoty. Mladí Lvi vstoupili do zápasu s chutí a odhodláním, což se projevilo v jejich kvalitní hře. Zlínští hráči se rychle dostali do vedení, ale soupeř se rozhodl ztížit situaci taktikou zatažené hry. To způsobilo, že se kluci trochu uchlácholili a povolili v obraně. Zápas se nakonec dostal až k nájezdům, kde byli hráči Zlín Lions chladnokrevní a výborně nájezdy zakončili. Tímto způsobem získali zaslouženou výhru.

Branky (asistence): Večeřa, Ambrož (Klímek), Ambrož (Orsava), Janča (Krčmář), rozh. nájezd Večeřa

ZLÍN LIONS vs. SOKOL BRNO I EMKOCASE GULLIVERS 7:4 (3:2, 2:0, 2:2)

Druhé utkání proti Gullivers Brno bylo již jiným příběhem. Zlínští hráči se poučili z prvního zápasu a přistoupili k němu s mnohem zodpovědnějším přístupem. Hráči ukázali lepší organizaci v obraně i útoku. Tento zlepšený výkon se brzy projevil v podobě gólů. Mladí Lvi dokázali zápas otočit a dostali se do vedení. To ještě pečetili dvěma góly do prázdné brány. 

Branky (asistence): Janečka, Janča (Orsava), Janča (Klinkovský), Janečka (Kalík), Janča (Černošek), Večeřa, Večeřa (Klímek)

Sestavy: Krčmář, Moravec, Vrla - Fremder, Janečka, Janča, Orsava, Klinkovský, Kalík, Černošek, Klímek, Ambrož, Vymyslický, Vašut, Mahďák, Zádrapa, Hubáček, Mikšánek, Boog, Kurtin, Provazník, Večeřa, Přikryl

Kluci předvedli doma dva zajímavé a napínavé zápasy. I když se v prvním zápase nechali soupeřovou taktikou trochu zviklat, dokázali se vzchopit a získat výhru na nájezdy. Ve druhém zápase ukázali, že umí hrát zodpovědněji a dovedou otočit zápas ve svůj prospěch. Tato vítězství ukazují na jejich růst a vývoj jako týmu a je jistě co očekávat v jejich budoucích vystoupeních.