FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvíčata z přípravky zahájili sezonu domácím turnajem ve Zlíně

Lvíčata z přípravky zahájili sezonu domácím turnajem ve Zlíně
Lvíčata z přípravky mají za sebou úvodní turnaj sezony ve Zlíně.

Svůj první turnaj v sezóně mají za sebou Lvíčata z přípravky. Kluci a Agátka se představili rovnou na domácí palubovce. Jak je pravidlem, tak i v letošní sezóně hrajeme se dvěma týmy a cíl je jednoznačný - co nejvíce si zahrát a užít si minuty na hřišti!

Ráno před turnajem jsme Lvíčata rozdělili do dvou týmů. Tým White odehrál na turnaji o jeden zápas méně, tedy tři. Blue si odehráli kompletní porci čtyř zápasů. Jak je naším zvykem, tak jsme měnili brankáře, o které je vždy velký zájem. Různě jsme také měnili sestavu a navzájem si fandili.

Velkou premiéru si užili nováčci, kteří ukázali, že i oni budou jednou oporami a velmi rychle se adaptovali na herní tempo. Chtěl bych apelovat na všechna Lvíčata, aby na turnaje jezdila pravidelně, protože v zápasech rozhodně nemají tolik času jako na tréninku a naším trenérským cílem bude do tréninku dostat takové úsilí s jakým kluci a Agátka bojovali v každém zápase na turnaji.

Jsem moc rád, že kluci si vyzkoušeli podržet míček na čepeli, nesnažili se stát hráči baseballu a míčky až na pár výjimek neodpalovali. Naučili jsme rozehrávat ve dvou hráčích a dokonce jsme si v zápase ukázali, jak se ukázat brankáři a naběhnout si do volného prostoru a říct si tak o přihrávku. Zaujetí hráčů bylo fantastické, stejně jako sounáležitost obou týmů. A o to nám jde v první řadě. Děkujeme také za podporu rodičů.

Fotogalerie z turnaje: https://www.flickr.com/photos/162509204@N05/albums/72177720311665263