FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Junioři zahájili sezonu dvěma výhrami

Junioři zahájili sezonu dvěma výhrami
​Na první dva zápasy 2. ligy vyjel nově utvořený tým juniorů do nedalekého Vsetína, kde se utkal s týmy FBC Dragons a Aligators U19.

ZLÍN LIONS vs. FBC DRAGONS 8:2 (1:0, 6:1, 1:1)

V prvním zápase proti týmu z Kyjova se junioři v první třetině zastřelovali a ve druhé už soupeři výrazně odskočili. Třetí třetina už se pouze dohrávala. Hattrickem se blýskl Patrik Kresta.

Branky (asistence): Nikolov (Macharáček), Čeček, Kurtin (Kresta), Martinek (Rek), Kresta (Kurtin), Kresta, Rek (Čeček). Kresta

ALIGATORS U19 vs. ZLÍN LIONS 5:11 (3:3,2:5,0:3)

Druhý zápas proti Aligators byl od začátku daleko vyrovnanější a do půlky zápasu se skóre přelévalo. Ve druhé polovině zápasu už se projevila hra na 3 pětky a junioři soupeři brankově odskočili. 3 góly a 3 asistence zaznamenal Adam Rek.

Branky (asistence): Martinek (Rek), Čuba (Vymazal), Rek (Martinek), Macharáček (Pavel), Martinek (Kresta), Rek (Nikolov), Čeček (Rek), Čuba (Rek), Rek (Kresta), Macharáček (Čeček), Pavel (Martinek)

Sestava: Drábek, Gajdůšek - Macharáček, Štěpaník, Pavel, Zapletal, Čeček, Skopalík, Kresta, Rek, Baťa, Čuba, Vymazal, Vaculík, Kurtin, Nikolov, Nedbálek, Martinek