FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži B vezou z úvodního turnaje 3 body

Muži B vezou z úvodního turnaje 3 body
​V sobotu 16.9. vyrazil mužský B-tým na svůj letošní první turnaj do Morkovic, kde ho čekaly zápasy proti Troopers Beta a Hluku B.

ZLÍN LIONS B vs. TROOPERS BETA 3:5 (1:3, 1:1, 1:1)

„Zápas proti Trooperům jsme nezačali ideálně, když jsme hned 3x zapomněli pohlídat odskočené protihráče před brankou a prohrávali tak, jak je naším zvykem, 0:3. Do konce třetiny se nám podařilo skóre snížit o jednu branku a to zásluhou dělovky Vojty Bajzy. Ve druhé i třetí části utkání byla hra vyrovnaná, utkání jsme již ale bohužel nestačili otočit na svou stranu a prohráli tak v poměru 3:5,“ popsal první utkání kapitán Vicherek. 

Branky (asistence): Bajza (Baroň M.), Baroň M. (Pospíšil), Baroň P. (Kubíček)

ZLÍN LIONS B vs. FBK SPARTAK HLUK B 9:5 

„Druhé utkání nás čekal tradičně kousavý tým Hluku B. Do zápasu jsme šli s jasným cílem – pokusit se soupeři oplatit porážku z minulé sezony a ukořistit první 3 body do tabulky. Ve 3 minutě jsme vedli 1:0, když po křižné přihrávce kapitána Vicherka propálil vše před sebou agilní Pospíšil. O 2 minuty později posunul Pavel Baroň na Kubíčka – 2:0. V 9. minutě, po šťastném odrazu od boty, soupeř snížil, avšak minutu před koncem nám vrátil dvoubrankové vedení ve formě hrající Michal Baroň. Druhá část utkání byla nahoru dolů, šance se střídaly na obou stranách. Několikrát nás podržel Dan Soukup a branky obstaralo hezkou kombinací duo bratrů Baroňů s dalším přesným zásahem vymetače pavučin“ Kubíčka. Třetí třetina byla ve znamení vyloučení, kdy jsme vyfasovali“ hned 3 dvouminutové tresty, které jsme však z větší části poctivě ubránili a vezeme si tak z prvního turnaje 3 body,“ zhodnotil druhé utkání kapitán Ondra Vicherek.

Branky (asistence): Pospíšil (Vicherek), Kubíček (Baroň P.), Baroň M. (Kubíček), Baroň P. (Baroň M.), Baroň M. (Baroň P.), Kubíček (Kresa), Kubíček (Baroň M.), Baroň P. (Baroň M.)

Sestava: Soukup - Vicherek, Baroň P., Kubíček, Baroň M., Bajza, Pospíšil, Kresa, Svitálek, Máčala, Juřica, Švancer