FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Čtyři týmy Lvů a Lvic vyrážejí na brněnský turnaj Open Game

Čtyři týmy Lvů a Lvic vyrážejí na brněnský turnaj Open Game
Kategorie mladších žáků, starších žáků, dorostenců a dorostenek se od čtvrtka 22. června do neděle 25. června představí na mládežnickém florbalovém turnaji v Brně.

Vzhůru do Brna. Další letní turnaj je tady. Tentokrát se čtyři kategorie Lvů a Lvic vydávají na mezinárodní turnaj Open Game, kterého se letos zúčastní několik stovek týmů ve 12 chlapeckých a dívčích kategoriích. Hrát se bude v 17 halách po celém Brně. Čtvrtek a pátek bude patřit zápasům základních skupin, sobota a neděle pak utkáním play-off. 

MLADŠÍ ŽÁCI

Nejmladší kategorií, která se představí na turnaji budou mladší žáci. V kategorii U13 se objeví celkem 65 týmů rozdělených do třinácti skupin po pěti. Kluci doplnění třemi mladými Lvicemi v základní skupině potkají Litvínov, Mladou Boleslav, Hattrick Brno a Plzeň. Po odehrání čtyř utkání ve skupině budou v sobotu následovat vyřazovací boje, do kterých postupují všechny týmy. 

Soupiska: Krčmář, Moravec – Mahďák, Janča, Boog, Klímek, Orsava, Provazník, Hubáček, Sušína, Černošek, Zádrapa, Ambrož, Kopal, Ambrožová, Perutková, Štěpaníková


STARŠÍ ŽÁCI

Druhým výběrem Lvů na turnaji budou starší žáci, kteří budou bojovat v kategorii U15 v konkurenci 62 týmů. V základní pětičlenné skupině potkají kluci pražskou Spartu, Dačice, Panthers Praha a slovenské Košice. Po odehrání čtyř utkání ve skupině v úvodních dvou dnech pak budou staršáky čekat zápasy play-off.

Soupiska: Vrla, Váňa – Janečka, Fremder, Baťa, Zapletal, Vymyslický, Večeřa, Tvrdoň, Štěpaník, Rulf, Riedl, Pavel, Mikulík, Martinek, Macharáček, Kalík  

 

DOROSTENCI

I do kategorie dorostenců se přihlásilo velké množství týmů. V deseti skupinách se představí rovných 50 týmů. V základní skupině mladí Lvi narazí na Šumperk, České Budějovice, Domaslavice a Tatran Střešovice. Svou pouť turnajem zahájí ve čtvrtek večer proti Domaslavicím.

Soupiska: Outrata, Drábek - Kurtin, Hala, Klímek, Čeček, Nedbálek, Skopalík, Buček, Dudek, Černošek, Vymazal, Tkadlec, Vaculík, Čuba, Kresta, Malaník, 

 

DOROSTENKY

Jedno zastoupení budeme mít i v dívčí části turnaje. Do Brna vyráží mladé Lvice, které nastoupí v kategorii dorostenek. V té se ukáže celkem 14 celků rozdělených do tři skupin. Ve skupině A holky potkají Prague Tigers, SKV, Aligators a maďarský výběr Hungary U19. Stejně jako u ostatních kategorií budou úvodní dva patřit zápasům základních skupin, na které v následujících dvou dnech naváží vyřazovací boje.

Soupiska: Vrlová – Mrázková, Klacková, Daníčková, Altantuul, Tučková, Dohnalová, Sousedíková, Zetíková, Horáková, Hlavicová, Žikovská, Smetanová, Pospíšková, Neubauerová, 


Počínání všech výběrů můžete průběžně sledovat na turnajových webových stránkách https://www.opengame.cz/ a také na našich klubových sociálních sítích. 

Držte mladým Lvům a Lvicím palce.