FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Street Floorball ve Zlíně!

Street Floorball ve Zlíně!
Všichni fanoušci florbalu jistě ví, že v prosinci letošního roku se odehraje mistrovství světa v České republice. Český florbal k této příležitosti nachystal sérii venkovních turnajů Česká pojišťovna Street Floorball League…

sobotu 4. srpna se turnaj stěhuje do Zlína a náš klub dostal možnost podílet se na organizaci této hezké akce. Rozhodli jsme se zapojit a přidáme ruku k dílu. Nejen organizačně, ale také jako účastníci, hráči Zlín Lions spojili síly s Danielem Poláchem ze společnosti Česká pojišťovna, nepůjde jen o účast na turnaji, ale začátek dlouhodobé spolupráce. „Dan se na nás obrátil s návrhem projektu, nabídl nabídku podpory Lvíčat,“ vysvětluje markeťák Jan Krkoška. Možností ke spolupráci je spousta, máme spoustu nápadů a vítáme každou aktivitu, kterou můžeme našim dětem udělat radost. Prvním bodem spolupráce se stala možnost získat vstupenky na Mistrovství světa ve florbalu, které Dan věnuje vybraným Lvíčatům. Ta se mohou těšit na předvánoční dárek ve formě zážitku na celý život, společné cesty do Prahy, kde uvidí florbal nejvyšší úrovně a zažijí atmosféru světové akce.

Sobotním turnajem tak startuje provázanost s partnerem, který má zájem o podporu mládeže a my jsme velmi rádi, že jeho kroky vedly rovnou do Zlín Lions. „Cíl projektu je daný, detaily stále ladíme, ale našli jsme společnou řeč, která bude ku prospěchu obou stran,“ zhodnotil Jan Krkoška. Ač florbalista amatér, stane se Dan součástí týmu, který na turnaji ponese jméno Lions Danko Sport Team a ke své účasti dodává: „Každé vítězství, či prohra nám má do života něco dát, sdělit, někam posunout. Miluji vítězství a zároveň se nebojím proher. Pojďme společně zjistit, co nám má dát tento turnaj, tato akce.“ Palce tak našemu týmu můžete přijít držet přímo na místo, turnaj se koná v sobotu 4. srpna od 10 hod. na parkovišti OC Centro Zlín v Malenovicích. A hraje se o hodně, vítěz postupuje do celorepublikového klání, jehož finalisté si zahrají o celkové vítězství v době konání Mistrovství světa přímo v O2 aréně.