FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvice a Lvi se valí na Brno!

Lvice a Lvi se valí na Brno!
S koncem sezóny přichází také letní turnaje. Přes sedmdesát účastníků bude mít výprava našich hráček a hráčů, kteří se premiérově zúčastní turnaje Hummel Open game v Brně.

Cílem turnaje bude zejména ukázat, co vše se Lvíčata naučila za letošní sezónu a jak obstojí v konkurenci týmů, proti kterým běžně nenastupují. Celý turnaj probíhá od čtvrtku do neděle, kluci si kromě zápasů užijí také doprovodný program a společné spaní ve škole. V článku přinášíme program jednotlivých kategorií. 

Elévové

Kluci z elévků již jeden turnaj v Brně absolvovali, když na Poháru starosty Sokola Brno skončili na čvrtém místě. Od čtvrtka však kluci nastoupí v pěti hráčích a uvidíme, jak se s pro ně stále ještě novým počtem hráčů na hřišti vyrovnají. Důležitý bude také spánek a regenerace, trenéři jsou odhodlaní kluky ve třídách rychle uspat, aby byli připraveni na další náročné dny, tak uvidíme, jak se jim to podaří. 

Mladší žáci

Mlladší žáci odjíždí na turnaj s pěticí hráčů, kteří celou sezónu pravidelně nastupovali za starší kamarády a uvidíme, jak ovlivnila jejich hráčský růst právě tato skutečnost. 

Starší žáci

Kluci ze starších se musejí obejít bez několika opor, ale ani tak neháží flintu do žita a určitě na turnaji odvedou maximum a nechají na hřišti vše. Již ve skupině se setkají s velmi dobrými celky a je to dobře. Alespoň získají možnost srovnání s těmi nejlepšími celky. 

Starší žákyně

Pod taktovkou trenérky Pavly Manové se tvoří nový mančaft starších žákyň. Holky vyráží v tomto svložení na svůj první turnaj a bude zajímavé sledovat, jak obstojí v silné konkurenci ostatních týmů. 

Dorostenci

Pánové z dorostu si v základní skupině zahrají pět zápasů, které prověří jejich formu. Trenér Lukáš Ondroušek se tak může těšit na to, jak obstojí jeho kluci v konkurenci z celé republiky. 

Veškeré výsledky sledujte na stránkách turnaje www.opengame.cz, my se budeme snažit zejména přes klubový facebook informovat o dění na turnaji.