FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lions kempy 2019

Lions kempy 2019
Každé letní prázdniny připravujeme pro naše Lvíčata florbalové kempy, které jsou vždy do posledního místa zaplněné. Najdete na nich nejen trenéry, které znáte z našeho klubu, ale zapojujeme i další zajímavá jména. Pravidelně s námi například kempy vede superligový florbalista z Panthers Otrokovice Matěj Kostka.

PŘÍMĚSTSKÝ FLORBALOVÝ LIONS KEMP 2019

Příměstská varianta probíhá po pět dnů ve Zlíně, prostory už tradičně využíváme na Střední průmyslové škole ve Zlíně, kde nám nic nechybí. Kluci a holky mají po celý den zajištěn program vedený zkušenými trenéry, vyzkouší si také pohybovou průpravu pod vedením kondičních trenérů v prostorech profi fitness klubu VitaSana Zlín. Letošní novinkou je návštěva specializované gymnastické haly, kde si účastníci vyzkouší pod vedením profi trenéra populární parkour. Svačinky, oběd a pitný režim je samozřejmostí, stejně jako každodenní zábava. Horké letní dny ve středu kompenzujeme návštěvou koupaliště, kde se vždy pořádně vyřádíme.

Více informací o příměstském kempu najdete zde: https://www.zlinlions.cz/clanek.asp?id=1629

POBYTOVÝ FLORBALOVÝ LIONS KEMP 2019

Čtvrtý ročník pobytového kempu se tradičně odehraje v Bystřici pod Hostýnem, kde máme parádní podmínky. Kluci mají v rámci kempu dvakrát tréninky v hale a dvakrát venku. Jeden den je určen pro obvyklou návštěvu Svatého Hostýna, po cestě opékáme špekáčky a hrajeme netradiční hry v lese. Tento kemp je určen pro pokročilé hráče. Již po několikáté se kempu budou účastnit i hráči a hráčky z okolních klubů, což je dobře pro celý florbalový region. Pokud máte zájem, ozvěte se Matějovi (739 477 590, konarik@zlinlions.cz). Letos se opět snažím trenérský tým obohatit o zkušené florbalisty, kteří se pod dobu šesti dnů budou účastníkům věnovat.